Lugnet logotyp
Lugnet logotyp

Tävlingar i sociala medier

Här finns fullständiga regler för ditt deltagande i en tävling genom Lugnets Facebook-sida eller Lugnets Instagramkonto.

Allmänna regler

 1. Tävlingen organiseras av Falu kommun.
 2. Anställda personer eller dess familjemedlemmar som hjälpt till med att organisera tävlingen kan inte delta i Falu kommuns tävlingar.
 3. Det finns ingen avgift för att delta i Falu kommuns tävlingar.
 4. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad eller förknippad med Facebook eller Instagram.
 5. Din Facebookprofil/Instagramprofil måste vara skapad i enlighet med Facebook/Instagrams community rules. Så kallade ”fejkprofiler” kan inte delta i Falu kommuns tävlingar.
 6. Vinnaren lottas fram av dem som svarat rätt på frågan. Om det inte är en fråga som ska besvaras kommer en jury från Falu kommun välja ut vinnaren från den som lämnat bäst bidrag. Juryn kan också utse vinnare genom lottning. Juryn beslut kan inte överklagas.
 7. Vinnaren utannonseras på Falu kommuns Facebook-sida/Instagramsida Lugnet i Falun/Lugnetifalun genom en kommentar där vinnarens namn taggas och informeras om vinsten. Vinnaren ska sedan kontakta Falu kommun inom 7 dagar efter utannonseringen med adress, kontaktuppgifter samt personnummer för leverans av vinsten. Dessa skickas i ett privat Facebook-meddelande till Lugnet i Falun. Om inte vinnaren tar kontakt inom 7 dagar från offentliggörandet är Falu kommun (genom den utsedda juryn) fria att utse en annan vinnare av tävlingen. Falu kommun skickar priset inom 30 dagar efter att de erhållit vinnarens adressuppgifter.
 8. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och inte heller några andra produkter till ett likvärdigt pris kan krävas. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

Vem kan delta?

Varje fysisk person kan vara en tävlingsdeltagare om han/hon uppfyller följande villkor:

 • Är över 18 år
 • Är bosatt i Sverige
 • Inte varit med och utformat tävlingen eller familjemedlem till anställd som har det.
 • Har ett användarkonto på Facebook/Instagram med genuin profil och sanningsenliga uppgifter

Personlig information

Namn på vinnare tillkännages när de annonseras på www.facebook.com/LugnetiFalun eller www.instagram.com/lugnetifalun/ alternativt på denna sida. Vinnarens identitet kommer inte att användas av Falu kommun och dess partners för annat än tävlingen. Ingen personlig information från tävlingen kommer att sparas eller delas för kommersiella ändamål. Dessa villkor och alla förehavanden i anslutning till Falu kommuns tävlingar regleras av svensk lagstiftning.

Sidan uppdaterades

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan så tar vi tacksamt emot dem. På det sättet kan vi arbeta för att göra innehållet på sidan ännu bättre.

Beskriv vad som felaktigt eller saknades

Ange din e-postadress om du önskar svar på din synpunkt.
Det du skickar till kommunen blir allmän handling. Du kan läsa mer om det på sidan offentlighetsprincipen.