Lugnet logotyp
Lugnet logotyp
Exempelbild

Ett tufft träningspass och relax

Drömmer du om en perfekt balans mellan utmattning och återhämtning? Då är vår Aqua Challenge och Relax-upplevelse lösningen för dig!

Datum och tid

Onsdag den 28 februari klockan 17.00-20.00

Onsdag den 1 maj klockan 17.00-20.00

Innehåll

17.00-17.45 Aqua Challenge

Ett tufft intervallpass där vilan består av förflyttningen mellan stationerna. Deltagarna i gruppen förflyttar sig mellan olika stationer som finns i vattnet och vid kanten på bassängen.

18.00-20.00 Aufguss och Relax

Upplev Aufguss – En Bastuupplevelse Utöver Det Vanliga! Ta bastubadet till en helt ny dimension med vår magiska Aufguss-behandling! Aufguss, som bokstavligen betyder "hälla på" på tyska, är en bastuupplevelse där våra skickliga bastuvärdar sveper ångor från eteriska oljor över heta bastulavar. Det är en symfoni av dofter och värme som skapar en förtrollande atmosfär. Aufgussen är klockan 18.00 och efter det nyttjar du hela relaxen. Glöm inte att förboka mat om du vill avrunda upplevelsen med en läcker måltid.

Så varför välja mellan utmaning och avkoppling när du kan få båda på samma plats? Boka din Aqua Challenge + Relax-upplevelse nu och upplev sann harmoni för både kropp och själ!

Bokning

Du bokar din biljett här:

https://lugnetfalun.actorsmartbook.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterades